Aarea Area

  • Konferensi video

    Konferensi video

    Videoconferencing minangka sistem AV kanggo ngrampungake komunikasi pasuryan antarane wong ing rong lokasi utawa luwih liwat komunikasi ...

    Ndeleng Liyane
  • Telemedisin

    Telemedisin

    Telemedisin minangka sistem sing nggunakake telekomunikasi lan teknologi informasi kanggo ngrampungake mbatalake nyedhiyakake layanan perawatan kesehatan klinis, kayata ...

    Ndeleng Liyane
  • Pendidikan Jarak Jauh

    Pendidikan Jarak Jauh

    Pendhidhikan jarak adoh diarani modhél piwulang nggunakake media komunikasi liwat televisi lan Internet. Lacak Pendidikan PUAS HD920 / 910 ...

    Ndeleng Liyane
  • Broadcasting Streaming langsung

    Broadcasting Streaming langsung

    PUS-HD320 / 330 lan PUS-HD520 nggunakake teknologi pangolahan gambar canggih, codec H.265 definisi tinggi, RTSPRTMP lan transmissi Jaringan liyane ...

    Ndeleng Liyane

Why milih kita

  • Produksi sing dikembangake kanthi mandhiri

    Kita duwe tim R&D dhewe, produksi pabrik dhewe

  • Pengerjaan sing apik banget

    Saben proses duwe standar pangujian sing ketat

  • Sertifikasi kualitas internasional

    Kita wis entuk akeh sertifikat internasional: CE, FCC, ROHS, ISO9001

  • Rega sing wajar

    Rega sing terjangkau kanthi kualitas tinggi

Abab kita

Shenzhen PUAS Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, yaiku pabrik riset lan pangembangan profesional kanggo kamera konferensi video HD. Kita nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Produk kami akeh digunakake ing konferensi video, pengajaran jarak, perawatan medis jarak jauh, urusan E-Government, komunikasi darurat, komunikasi gabungan, kelas multimedia, lan lapangan liyane.

PUAS wis fokus ing pangembangan lan riset teknis kamera warna HD wiwit didegake. PUAS gumantung marang kauntungan platform riset ilmiah sing kuat, wis entuk macem-macem sertifikat paten lan sertifikat hak cipta piranti lunak. Lan nduweni algoritma inti independen lan keuntungan kamera HD ing bidang teknis profesional, kayata fokus otomatis, saldo putih otomatis, iris otomatis, pengurangan swara 3D lan liya-liyane.

PUAS tansah makarya ing konsep kerjasama “Kepercayaan asale saka komunikasi”, ngrungokake sarat pangguna, tetep ningkatake fungsi produk, efek lan sarat kualitas kanthi sistem layanan efektif hemat biaya lan kualitas tinggi, kanggo entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan global.

PUAS nduweni sikap kerja sama sing mbukak lan nyedhiyakake para pelanggan global kanthi cara kerja sama kayata agensi, OEM lan ODM. Tindakake panjaluk pelanggan minangka pandhuan lan kerja keras kanggo bebarengan ngembangake pangembangan teknologi industri.

Warta Paling Anyar

Epameran

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 NABSHOW (Las Vegas, AS)

    18 nganti 22 April 2020
    Nomer kios: Aula Pusat, C749

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 ISE (Amsterdam, Walanda)

    11 nganti 14 Februari 2020
    Rai Amsterdam, Nomer Booth Walanda: 15-W306

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    NAB Show | 6 - 11 April 2019

    Pameran 8-11 April
    Pusat Katon Konvensi Las Vegas: C1122 - Aula Pusat

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2019 Sistem Integrasi ISE Eropa

    5-8 Feb 2019
    Rai Amsterdam, Walanda Ora Ana: Hall 15, 15-M290