AArea aplikasi

  • Konferensi video

    Konferensi video

    Videoconferencing minangka sistem AV kanggo ngatasi komunikasi adhep-adhepan antarane wong ing rong lokasi utawa luwih liwat ...

    Ndeleng Liyane
  • Telemedicine

    Telemedicine

    Telemedicine minangka sistem sing nggunakake telekomunikasi lan teknologi informasi kanggo ngatasi jarak adoh nyedhiyakake layanan kesehatan klinis, kayata ...

    Ndeleng Liyane
  • Pendidikan Jarak Jauh

    Pendidikan Jarak Jauh

    Pendhidhikan jarak adoh nuduhake cara pamulangan nggunakake media komunikasi liwat televisi lan Internet.PUAS HD920/910 Education Track...

    Ndeleng Liyane
  • Siaran Langsung streaming

    Siaran Langsung streaming

    PUS-HD320/330 lan PUS-HD520 nggunakake teknologi pangolahan gambar sing canggih, codec H.265 definisi tinggi sing dibangun, RTSPRTMP lan transmisi Jaringan liyane ...

    Ndeleng Liyane

Why milih kita

  • Produksi sing dikembangake dhewe

    Kita duwe tim R&D dhewe, produksi pabrik dhewe

  • Karya sing apik banget

    Saben proses nduweni standar tes sing ketat

  • Sertifikasi kualitas internasional

    Kita wis entuk akeh sertifikat internasional: CE, FCC, ROHS, ISO9001

  • prices cukup

    rega Afforable karo kualitas dhuwur

Abab kita

Shenzhen PUAS Industrial Co., Ltddiadegaké ing taun 2001, yaiku pabrik riset lan pangembangan profesional kanggo kamera konferensi video HD.Kita nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan.Produk kita akeh digunakake ing konferensi video, pengajaran jarak jauh, perawatan medis jarak jauh, urusan E-Government, komunikasi darurat, komunikasi terpadu, kelas multimedia, lan lapangan liyane.

maremwis fokus ing pangembangan lan riset teknis kamera warna HD wiwit diwiwiti.PUAS ngandelake kauntungan platform riset ilmiah sing kuat, wis entuk pirang-pirang sertifikat paten lan sertifikat hak cipta piranti lunak.Lan nduweni algoritma inti lan kauntungan kamera HD ing lapangan teknis profesional, kayata fokus otomatis, imbangan putih otomatis, iris otomatis, pengurangan gangguan 3D lan liya-liyane.

maremtansah dianggo ing konsep kerjasama "Trust asalé saka komunikasi", ngrungokake requirement pangguna, tansah nambah fungsi produk, efek lan kualitas requirement karo banget biaya-efektif lan sistem layanan kualitas dhuwur, kanggo menang kapercayan lan dhukungan pelanggan global.

maremnduweni sikap kerjasama sing mbukak lan nyedhiyakake cara kerjasama kanggo para pelanggan global kayata agensi, OEM lan ODM.Njupuk panjaluk pelanggan minangka pandhuan lan kerja keras kanggo ngembangake pangembangan teknologi industri.

Epambuwangan

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 NABSHOW (Las Vegas, AS)

    18 nganti 22 April 2020
    Nomer Booth: Central Hall, C749

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 ISE (Amsterdam, Walanda)

    11 nganti 14 Februari 2020
    Rai Amsterdam, Walanda Booth nomer: 15-W306

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    NAB Tampilake |6 - 11 April 2019

    Pameran 8–11 April
    Las Vegas Convention Center Viewing Booth:C1122 - Central Hall

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2019 ISE Integrated System Europe

    5-8 Februari 2019
    Rai Amsterdam, Walanda Stand No: Hall 15, 15-M290