Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Babagan Kita
  • Babagan Kita

    maremdidegaké ing 2001. kang Produsèn Anjog Global ProAV PTZ & Conferencing AV Kamera lan Solution Provider ing 2001.Kita nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan.Produk kita akeh digunakake ing Sistem Siaran, Konferensi AV, Kuliah & Pendidikan, Telemedicine, Video Live Streaming & Acara, Komunikasi Darurat, Komunikasi & Kolaborasi terpadu, Sistem Multimedia.

    maremwis fokus ing pangembangan lan riset teknis kamera warna HD wiwit diwiwiti.PUAS ngandelake kauntungan platform riset ilmiah sing kuat, wis entuk pirang-pirang sertifikat paten lan sertifikat hak cipta piranti lunak.Lan nduweni algoritma inti lan kauntungan kamera HD ing lapangan teknis profesional, kayata fokus otomatis, imbangan putih otomatis, iris otomatis, pengurangan gangguan 3D lan liya-liyane.

    maremtansah dianggo ing konsep kerjasama "Trust asalé saka komunikasi", ngrungokake requirement pangguna, tansah nambah fungsi produk, efek lan kualitas requirement karo banget biaya-efektif lan sistem layanan kualitas dhuwur, kanggo menang kapercayan lan dhukungan pelanggan global.

    maremnduweni sikap kerjasama sing mbukak lan nyedhiyakake cara kerjasama kanggo para pelanggan global kayata agensi, OEM lan ODM.Njupuk panjaluk pelanggan minangka pandhuan lan kerja keras kanggo ngembangake pangembangan teknologi industri.