Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Babagan Kita
  • Babagan Kita

    PUASdidegaké ing taun 2001. sing dadi Produsen Mimpin Global ProAV PTZ & Provider AV Kamera lan Panyedhiya Solution ing taun 2001. Kita nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan. Produk kita digunakake ing Broadcast System, Konferensi AV, Kuliah & Pendidikan, Telemedicine, Video Live Streaming & Acara, Komunikasi Darurat, Komunikasi Kesatuan & Kolaborasi, Sistem Multimedia.

    PUAS wis fokus ing pamekaran lan riset teknis kamera warna HD wiwit umure. PUAS ngandhani kauntungan platform riset ilmiah sing kuwat, wis entuk sertifikat paten lan sertifikat hak cipta piranti lunak. Lan nduweni algoritma inti independen lan keuntungan kamera HD ing bidang teknis profesional, kayata fokus otomatis, saldo putih otomatis, iris otomatis, pengurangan swara 3D lan liya-liyane.

    PUAS mesthi digunakake ing konsep kerjasama "kepercayaan saka komunikasi", ngrungokake kabutuhan pangguna, terus nambah fungsi produk, efek lan syarat kualitas kanthi sistem layanan sing larang regane lan berkualitas sing apik, supaya bisa dipercaya kepercayaan lan dhukungan pelanggan global.

    PUAS nduwe sikap kerjasama terbuka lan nyedhiyakake para pelanggan global kanthi cara kerja sama kayata agensi, OEM lan ODM. Rampungake panjaluk pelanggan minangka pandhuan lan kerja kanthi cepet kanggo ngembangake pembangunan teknologi industri.