Lokasi sampeyan: Ngarep
  • FAQ
  • FAQ

    Apa sampeyan bisa kasedhiya kanggo Layanan ODM?

    PUAS sing dadi pabrikan profesional Kamera Video PTZ, kanthi kekuatan RD sing kuat, ...

    Apa dhukungan sampeyan bisa digunakake kanggo piranti lunak Skype kanggo bisnis utawa Vidyo?

    Ya, Kabeh produk kita bisa kompatibel karo kabeh jinis piranti lunak video lan stabilit...

    Apa ndhukung output video 1080p/59.94fps?

    Ya, Kabeh produk minangka output Video dening 3G-SDI & Antarmuka HDMI bisa ndhukung 1080p...

    Apa produk sampeyan bisa kompatibel karo H323 & SIP Protocol

    Ya, Kabeh produk kita bisa kompatibel karo H.323 & SIP