Lokasi sampeyan: Ngarep
  • FAQS
  • FAQS

    Apa sampeyan bisa migunani kanggo ODM Service?

    PUAS yaiku pabrik profesional Kamera PTZ Video, kanthi kekuwatan RD sing kuat, ...

    Apa dhukungan sampeyan bisa digunakake kanggo Skype kanggo piranti lunak bisnis utawa Vidyo?

    Ya, Kabeh produk kita bisa cocog karo kabeh jinis perangkat lunak video lan kanthi stabil ...

    Apa ndhukung output video 1080p / 59.94fps?

    Ya, Kabeh produk yaiku output Video dening 3G-SDI & HDMI Interface bisa ndhukung 1080p ...

    Apa produk sampeyan bisa kompatibel karo H323 & SIP Protocol

    Ya, Kabeh produk kita bisa kompatibel karo H.323 & SIP