Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Sejarah
  • Sejarah

    Ing taun 2001, Shenzhen PUAS Industrial Co, Ltd didegake, fokus ing industri video

    Ing 2002, Dadi salah sawijining perusahaan pertama sing mlebu industri keamanan video

    Ing 2003, Entuk maksud kerja sama karo SONY

    Ing 2005, Dadi mitra inti saka SONY

    Ing 2006, Merek PUAS digawe, orientasi kanggo marketing kamera konferensi dhuwur-mburi

    Ing 2007, Dadi produsen pertama sing riset lan nggawe kamera konferensi video

    Ing 2009, Kamera konferensi 1080P HD

    Ing 2010, PUAS applikasi kanggo sistem Politial lan Hukum etc proyek utama

    Ing 2011, Pindhah menyang pusat operasi anyar, volume penjualan kamera konferensi video HD nganti 1000 set

    Ing 2012, Produsen kamera konferensi 1080P / 60 diluncurake, ngliwati Kementerian pengujian keamanan publik lan entuk sertifikasi

    Ing 2013, Dadi pemasok Huawei, volume penjualan nganti 3 milyar RMB, ngembangake pemasaran internasional

    Ing 2014, Passing ISO9001: 2008 standar internasional

    Ing 2015, Pusat operasi gabung karo pusat produksi, pabrik 2200 meter persegi

    Ing 2016, Neliti lan nggawe kamera 4K UHD

    Ing 2017, Dirilis kabeh ing siji video konferensi kamera PTZ ZE20

    Ing taun 2018, Mini enco USB PTZ kamera U200 seri / pelacakan dual-kamera PTZ kamera HD910 / keyboard kontrol KB100