Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Sajarah
  • Sajarah

    Ing taun 2001,Shenzhen PUAS Industrial Co., Ltd didegaké, fokus ing industri video

    In 2002,Dadi salah sawijining perusahaan pertama sing mlebu ing industri keamanan video

    In 2003,Entuk niat kerja sama karo SONY

    In 2005,Dadi mitra wilayah inti saka SONY

    In 2006,Merek PUAS digawe, orientasi menyang marketing kamera konferensi video dhuwur

    In 2007,Dadi produsen pertama sing riset lan ngembangake kamera konferensi video

    In 2009,Kamera konferensi 1080P HD diluncurake

    In 2010,PUAS ditrapake kanggo sistem Politik lan Hukum dll proyek kunci

    In 2011,Pindhah menyang pusat operasi anyar, volume penjualan kamera konferensi video HD nganti 1000 set

    In 2012,Produsen kamera konferensi 1080P/60 diluncurake, ngliwati uji coba keamanan umum lan entuk sertifikasi

    Ing taun 2013,Dadi pemasok Huawei, volume penjualan nganti 3 milyar RMB, ngembangake pemasaran internasional

    In 2014, PISO 9001:2008 standar internasional

    In 2015,Pusat operasi digabung karo pusat produksi, pabrik 2200 meter persegi

    In 2016,Nliti lan ngembangake kamera 4K UHD

    Ing 2017, Rilis kabeh ing siji video conferencing terminal PTZ kamera ZE20

    Ing 2018, Mini enco USB PTZ kamera seri U200/dual-eye nelusuri PTZ kamera HD910/kontroler keyboard KB100