Kabar

  • How should an omnidirectional microphone be used in a meeting?

    Kepiye cara nggunakake mikropon omnidirectional ing rapat?

    Mikrofon omnidirectional uga minangka jinis mikrofon, nanging dibandhingake karo mikrofon tradisional, mikrofon omnidirectional beda banget ora mung ing fungsi, nanging uga ing tampilan lan kinerja.Saiki, mikropon omnidirectional digunakake ing video konferensi lan ...
    Waca liyane
  • Features of USB omnidirectional microphone

    Fitur mikropon omnidirectional USB

    Dirancang kanggo rapat UKM lan ruang rapat cilik Cocog kanggo ruang rapat nganti 15~20 meter persegi.Jumlah maksimal peserta Ndhukung rapat langsung nganti 6-8 wong.Kualitas swara sing cetha, jangkoan sing wiyar, mikropon searah 3 sing dibangun, mbentuk pickup swara 360 derajat, ...
    Waca liyane
  • The installation method and precautions of the PTZ camera

    Cara instalasi lan pancegahan kamera PTZ

    Kamera PTZ PTZ luwih populer ing kalangan pangguna amarga cara operasi kontrol sing unik lan karakteristik cahya, kompak lan gampang dipindhah.Miturut situs beda lan kabutuhan beda, kita biasane milih papat cara ing ngisor iki kanggo nginstal kamera PTZ.Apa saben metode ...
    Waca liyane
  • Differences between PTZ cameras and ePTZ video conferencing cameras

    Bedane antarane kamera PTZ lan kamera konferensi video ePTZ

    Ana bedane sing signifikan antarane kamera PTZ lan ePTZ (utawa webcam).Nanging angel golek definisi tartamtu.Malah bakul kamera videoconferencing bingung, dadi apa bedane?"PTZ" nuduhake jinis tartamtu saka hardware kamera.Kamera PTZ nganggo motor...
    Waca liyane
  • Features of omnidirectional microphones

    Fitur mikropon omnidirectional

    Apa karakteristik mikrofon omnidirectional: 1. Gaya entheng, klasik lan murah, gampang digawa.2. Desain struktur nyenyet lan tenan kanggo njamin kualitas.3. Full-duplex teknologi anyar, efek telpon konferensi cetha.4. Dhukungan telpon konferensi Internet komputer.5. S...
    Waca liyane
  • Why use a PTZ controller in a video surveillance system?

    Napa nggunakake pengontrol PTZ ing sistem pengawasan video?

    Napa nggunakake pengontrol PTZ?Nerangake yen ing industri keamanan, "pengontrol PTZ" iki diarani "keyboard" Alesan kanggo nggunakake iku bisa trep banget lan intuisi, ora mung ing rotasi kiwa lan tengen munggah lan mudhun saka wangun bunder (360). ° horisontal...
    Waca liyane
  • Classification and composition of conference camera system

    Klasifikasi lan komposisi sistem kamera konferensi

    Sistem kamera konferensi dipérang dadi kamera konferensi lan kamera pelacak, biasane kasusun saka akuisisi gambar, transmisi gambar, pangolahan gambar, lan bagean tampilan gambar.Bagean akuisisi gambar bisa dumadi saka kamera, kamera pan/tilt, decoder, bracket lan liya-liyane.Transmisi gambar...
    Waca liyane
  • How to choose the right HD video conferencing camera for your use

    Cara milih kamera konferensi video HD sing cocog kanggo sampeyan

    Minangka piranti akuisisi video penting kanggo konferensi video, kamera konferensi video HD nduweni peran penting ing pilihan kabeh peralatan hardware konferensi video.Produsen beda kamera konferensi video HD duwe paramèter sing beda, sing nemtokake fungsi produk ...
    Waca liyane
  • USB Conference Phone/Microphone  M310

    Telpon Konferensi USB / Mikropon M310

    ● Wide-band akustik echo pembatalan karo HD-swara , dipatèni swara dinamis, otomatis gain kontrol, swara band equalization lan cerdas mikropon nyawiji.● Paling apik kanggo kamar konferensi ing 20-60m lan ndhukung 15 pamiarso.● 4 mikropon uni-arah internal ngumpulake tutup 3m.● 2 ex...
    Waca liyane
  • What equipment does a conference audio and video system generally include?

    Apa peralatan umume kalebu sistem audio lan video konferensi?

    Sistem audio lan video konferensi minangka piranti sistem sing komunikasi data swara, video lan dokumen siji liyane kanggo entuk komunikasi cepet lan interaktif kanggo ngrampungake tujuan konferensi.Sistem audio lan video konferensi umume kalebu peralatan ing ngisor iki: 1. Soft...
    Waca liyane
  • PUS-U20F EconUSB Video Conference PTZ Camera

    PUS-U20F EconUSB Video Conference PTZ Camera

    sawetara protokol Built-in VISCA, PELCO P/D sawetara protokol kontrol Macem-macem cara komunikasi Dhukungan USB utawa RS232/RS485 antarmuka kontrol Desain struktur gimbal ultra-tenang Desain gimbal ultra-sepi, horisontal 178°, vertikal -30°~+90° rotasi , struktur kompak Mini anyar, langsung drive ...
    Waca liyane
  • TE20X/TE21X Windows Video Conference PTZ Terminal

    TE20X/TE21X Windows Video Conference PTZ Terminal

    ●Terminal ndhukung input lan output audio;ndhukung 1x HDMI2.0 output video & 1x Rj45 transmisi antarmuka LAN;Antarmuka USB 4 arah;Bluetooth terintegrasi, fungsi WiFi terintegrasi, sadar Kamera terintegrasi karo platform terminal konferensi.● 1/2.8-inch 2.07-megapiksel dhuwur-q...
    Waca liyane
  • What are the steps to test an HD conference camera?

    Apa langkah-langkah kanggo nyoba kamera konferensi HD?

    Kanggo nguji kamera konferensi definisi dhuwur, utamane nguji resolusi lan reproduksi warna, iluminasi, lan kompensasi lampu latar, banjur ngukur distorsi kamera, konsumsi daya, lan voltase operasi sing sithik.kula aturaken rumiyin.1. Pangukuran ketajaman: Nalika nguji multi...
    Waca liyane
  • What are the advantages of cloud video conferencing?

    Apa kaluwihan saka konferensi video awan?

    Konferensi video awan ora mung transmisi audio lan video siji, nanging wis pindhah saka konferensi video murni menyang platform kolaborasi video remot.Ing konferensi video awan, fungsi kayata manajemen konferensi, nuduhake layar, anotasi papan tulis, diskusi klompok, polling sur...
    Waca liyane
  • Video conferencing brings unprecedented advantages to enterprise development

    Konferensi video ndadekke kaluwihan unprecedented kanggo pangembangan perusahaan

    Kanthi dorongan pasar sing kuat, industri konferensi video maju saka jaman video remot tunggal tradisional menyang jaman konferensi video awan.Dadi apa kaluwihan sing bisa ditindakake konferensi video kanggo pangembangan perusahaan?Muncule konferensi video wis akeh ngatasi masalah ...
    Waca liyane
  • PUS-B200 integrated camera

    PUS-B200 kamera terpadu

    ● Cocog kanggo konferensi video, pamrentah, pengadilan, lingkungan pendidikan, sinau jarak jauh, pelatihan perusahaan, telemedicine, lan komunikasi Internet.● Dibangun ing sawetara output format video, paramèter kamera bisa diatur.● Dukungan RS-485/RS232 port serial remote control.● Intel...
    Waca liyane
  • PUS-HD520B MiniPro Video PTZ Camera

    PUS-HD520B MiniPro Video PTZ Camera

    Built-in VISCA, PELCO P/D, ONVIF dening macem-macem protokol, output video multi-antarmuka simultan bisa ndhukung 3G-SDI / HDMI / IP Streaming (RTSP, RTMP) remote control dukungan RS485 / RS232 / LAN (VISCA Over IP) & Remote nggunakake Controller kanggo komunikasi lan kontrol kamera.Ultra sepi ...
    Waca liyane
  • USB conference phone/microphone

    telpon konferensi USB / mikropon

    ●Kanthi pambatalan gema broadband swara definisi dhuwur, pemadaman swara dinamis, kontrol gain otomatis, pemerataan pita swara lan pencampuran mikropon sing cerdas.●Iku paling cocok kanggo rapat kamar ing 20-60m, kang bisa nadhahi nganti 15 wong.● 4 mikropon searah sing dibangun ing...
    Waca liyane
  • PUS-U20F EconUSB Video Conference PTZ Camera Introduction

    PUS-U20F EconUSB Video Conference PTZ Camera Pambuka

    Multiple agreements Built-in VISCA, PELCO P/D multiple control protocol Macem-macem cara komunikasi Ndhukung kontrol antarmuka USB utawa RS232/RS485 Desain struktur gimbal ultra-tenang Desain pan/miring sing sepi banget, horisontal 178°, vertikal -30°~+90 ° rotasi, Over-New Mini struktur kompak, impor...
    Waca liyane
  • Some precautions in the use of video conferencing equipment

    Sawetara pancegahan babagan panggunaan peralatan konferensi video

    Kanggo peralatan konferensi video, akeh perusahaan sing wis tuku utawa nyewa peralatan konferensi video, nanging ing panggunaan normal, asring nemokake peralatan konferensi video kasebut ora kepenak banget.Alesan utama iku nggunakake video conferencing luwih Card, apa r utama ...
    Waca liyane