Lokasi sampeyan: Ngarep
  • OEM / ODM
  • Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    PUAS fokus ing riset lan pangembangan teknologi pencitraan video definisi dhuwur, algoritma pangolahan gambar, desain sirkuit terpadu, desain hardware, desain struktur penampilan PTZ.


    Kanthi platform riset lan pangembangan ilmiah sing kuwat, kita nyedhiyakake sistem akuisisi gambar konferensi video HD, sistem pendidikan, lan solusi sistem terminal konferensi video HD jarak.Coba dadi pimpinan global ing riset & ngembangake akuisisi gambar video HD lan terminal sistem.

    PUAS nduweni kemampuan R&D saka piranti lunak nganti hardware, bisa nyedhiyakake layanan sing disesuaikan.Adhedhasar pengalaman riset lan ngembangake kamera PTZ, PUAS bakal ngluncurake solusi teknologi video 4K lan video 3CCD.
    Proses kustomisasi

    Kasus produk sing disesuaikan
    Ora ana isi, mangga ngenteni ... utawahubungi kita!