Lokasi sampeyan: Ngarep
  • OEM / ODM
  • Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    PUAS fokus ing riset lan pangembangan teknologi imaging video definisi tinggi, algoritma pangolahan gambar, desain sirkuit terintegrasi, desain hardware, desain struktur penampilan PTZ.


    Kanthi platform riset lan pangembangan ilmiah sing kuwat, kita nyedhiyakake sistem akuisisi gambar HD, sistem pendidikan, lan solusi sistem terminal konferensi HD jarak. Upaya dadi pimpinan global ing riset & pengembangan akuisisi gambar video HD lan terminal sistem.

    PUAS duwe kemampuan R&D saka piranti lunak menyang hardware, bisa nyedhiyakake layanan khusus. Adhedhasar pengalaman riset lan pangembangan kamera PTZ, PUAS bakal ngluncurake solusi teknologi video video 3CCD lan 4K.
    Proses kustomisasi

    Kasus produk sing disesuaikan
    Ora ana konten, monggo ngenteni ... utawa hubungi kita!