Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Tim
  • Tim

    PUAS nduweni kemampuan riset lan pangembangan independen saka piranti lunak nganti piranti keras, lan bisa nyedhiyakake layanan khusus miturut kabutuhan pelanggan ing tahap pangembangan produk.

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • Company reception

      Resepsi perusahaan

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D