Lokasi sampeyan: Ngarep
  • tim
  • tim

    PUAS nduweni kemampuan riset lan pangembangan independen saka piranti lunak nganti hardware, lan bisa nyedhiyakake layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan ing tahap pangembangan produk.

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • Company reception

      Resepsi perusahaan

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D