Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Video
  • Video

    Kamera PUAS U510 10X Mini USB2.0 PTZ, resolusi maksimal nganti 1080p/30fps

    U510 minangka kamera PTZ konferensi video mini USB.Struktur lengan tunggal...

    U210 10X Mini Econ USB PTZ Kamera

    U210 minangka kamera Econ USB PTZ mini, ngadopsi teknologi algoritma gambar canggih ...

    HD920/HD910 Auto nelusuri PTZ Sistem kamera Demo

    HD920 minangka kamera PTZ pelacak otomatis, desain dual-split, siji kanggo panorama ...

    2018 ISE ing RAI Amsterdam

    Ngapunten, Ora ana konten ...

    Beda protokol standar konferensi video H

    Maret 1997 minangka salah sawijining momen penting ing pangembangan bidang v...