Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Video
  • Video

    Kamera PUAS U510 10X Mini USB2.0 PTZ, Resolusi maksimal nganti 1080p / 30fps

    U510 minangka kamera mini USB konferensi USB. Struktur lengen tunggal des ...

    Terminal Konferensi Video Kabeh-ing-siji PUAS TE20 lan Sistem Andriod internal

    TE20 minangka All-in-one integral high-definition ...

    U210 10X Mini Econ USB PTZ Kamera

    U210 minangka kamera Mini Econ USB PTZ, nggunakake teknologi algoritma gambar canggih ...

    HD920 / HD910 Demo otomatis nglacak Demo sistem Kamera

    HD920 minangka kamera PTZ sing nelusuri Otomatis, desain pamisah dobel, siji kanggo panorama ...

    2018 ISE ing RAI Amsterdam

    Nuwun sewu, Ora ana konten ...

    Beda standar konferensi video H beda

    Maret 1997 minangka salah sawijining momen penting ing pangembangan bidang ...