Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Layanan babar pisan
  • Layanan babar pisan

    Kebijakan Garansi

    Kabeh produk saka PUAS kanthi Garansi Telung Taun.

    Kabeh produk karo masalah kualitas, kita bakal langsung nyedhiyani produk anyar kanggo ngganti ing telung sasi.

    Kita mung nyedhiyakake RMA utawa bagean gratis kanggo layanan pangopènan luwih saka produk 3 wulan.

    Kabeh tanggal diwilang dening S/N

    Jangkoan babar pisan

    1.Produk sajrone wektu babar pisan, kesalahan sing padha kedadeyan sajrone 3 wulan sawise pangopènan mbayar, lan bakal didandani kanthi gratis.

    2.Duo kanggo meksa majure alesan (kayata Perang, Lindhu, Kilat, etc) utawa nggunakake ora bener, kasalahan Instalasi lan operasi non-normal liyane utawa kacilakan dening Gagal ora dijamin dening babar pisan free.

    3.Kabeh produk kudu nganggo paket pamisah lan transportasi bahan kemasan asli.Yen nggunakake karusakan kemasan ngumpulake sakabehe sing disebabake dening jinis produk utawa ora nggunakake transportasi kemasan asli, ora kalebu ing ruang lingkup garansi gratis.

    4.Larangan pangguna tanpa ijin kanggo mbongkar mesin, pangguna mbongkar produk sing wis didandani, ora ana ing ruang lingkup garansi gratis.Kanggo produk fault sajrone wektu babar pisan, perusahaan ngleksanakake seumur hidup nyedhiyakake layanan pangopènan sing dibayar.

    5.Kanggo malfungsi produk sajrone periode garansi, mangga isi formulir informasi garansi kanthi bener.Njlèntrèhaké malfunction ing rinci.Lan nyedhiyakake invoice dodolan asli utawa salinan.

    6.Kanggo karusakan lan mundhut kang disebabake aplikasi khusus pangguna.Pabrik ora bakal nanggung risiko lantanggung jawab.Kompensasi pabrik digawe kanthi nglanggar iman.Negligence utawa tortuous ora ngluwihi jumlah

    saka produk.Pabrik ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan khusus, Ora dikarepke lan terus sing disebabake dening alesan liyane.

    7.Perusahaan kita duwe hak panjelasan pungkasan kanggo syarat ing ndhuwur.

    Kondisi Garansi

    1.Sing tuku kudu ngirim produk malfungsi menyang alamat sing dituduhake kanthi informasi kertu garansi.

    Biaya pengiriman RMA utawa diganti.

    2.Perusahaan mung mbayar biaya pengiriman siji cara saka pabrikan menyang distributor utawa panuku Saluran.

    Kabeh pangguna pungkasan langsung bali menyang perusahaan kita, hubungi sales kita luwih dhisik.