Lokasi sampeyan: Ngarep
  • Layanan jaminan
  • Layanan jaminan

    Kebijakan Warranty

    Kabeh produk saka PUAS karo Waranti Telung Taun.

    Kabeh produk sing duwe masalah kualitas,, kita bakal langsung nyedhiyakake produk anyar kanggo ngganti sajrone telung wulan.

    Kita mung nyedhiyakake RMA utawa bagean gratis kanggo layanan perawatan kanggo produk luwih saka 3 wulan.

    Kabeh tanggal diwilang dening S / N

    Jaminan sawetara

    1..Produk sajrone babar pisan, kesalahan sing padha dumadi sajrone pangopènan mbayar 3 wulan, lan bakal didandani gratis.

    2.Duo kanggo meksa alesan utama (Kayadene Perang, Gempa, Kilat, lsp) utawa panggunaan sing ora bener, kesalahan Instalasi lan operasi sing ora normal utawa kacilakan kanthi gagal ora dijamin karo garansi gratis.

    3..Kabeh produk kudu nganggo paket pamisah lan transportasi bahan pengepakan asli. Yen nggunakake kerusakan kemasan sakabèhé disebabake jinis produk utawa ora nggunakake transportasi kemasan asli, dudu kalebu ruang lingkup garansi gratis.

    4..Nglarang pangguna tanpa idin kanggo nyopot mesin, pangguna kanggo mbongkar produk sing wis didandani, ora ana ing jajaran garansi gratis. Kanggo produk kesalahan sajrone wektu babar pisan, perusahaan kasebut nindakake umur nyedhiyakake layanan perawatan sing dibayar.

    5..Kanggo kesalahan produk sajrone periode garansi, mangga isi formulir informasi garansi kanthi bener. Critakake malfungsi kanthi rinci. Lan menehi invoice sales asli utawa salinan.

    6. Kanggo kerusakan lan kerugian sing disebabake aplikasi khusus pangguna. Pabrik ora bakal nemoni risiko lantanggung jawab Kompensasi pabrik digawe amarga nglanggar iman. Nglirwakake utawa nyiksa ora ngluwihi jumlah

    produk Pabrik ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan khusus, Ora Duga lan terus disebabake amarga sebab liyane.

    7..Company kita duwe hak pungkasan panjelasan kanggo syarat ing ndhuwur.

    Kahanan Waranti

    1..Sing tuku kudu ngirim produk sing salah menyang alamat sing dituduhake karo informasi kertu garansi.

    Biaya pengiriman RMA utawa diganti.

    2.Perusahaan mung duwe biaya pengiriman siji arah saka pabrikan menyang distributor utawa pembeli Channel.

    Kabeh pangguna pungkasan pangguna bali menyang perusahaan kita, hubungi karo penjualan luwih dhisik.